Ida Aantjes logo

Laat jouw levensenergie weer stromen!

Uitzicht vrouw in balans

Laat jouw levensenergie weer stromen!

Vrouw in balans

Vlinder links

Herken jij je in het volgende?

Je pakt makkelijk op waar de behoeftes van anderen liggen. Als je ook nog een hardwerkende, loyale werknemer bent en je je sociaal leven goed wilt houden, dan ligt vermoeidheid, overprikkeling en een burn-out op de loer.

Het coachingstraject

Het begint bij thuis kunnen komen in je eigen lijf. Hierdoor kun je beter voelen ‘wat van jou’ is en ‘wat van een ander’. Ik reik je tools aan om bij jezelf te kunnen blijven. Ik help je bewust te worden waar gedragspatronen en overtuigingen zijn ontstaan en hoe deze nu een plek hebben in jouw leven. Uitpluizen wat in je karaktereigenschap zit, waar je aangeleerde patronen vanuit je kindertijd vasthoudt en waar eventueel onverwerkte emoties vastzitten, zijn een eerste stap naar verandering. Deze doorvoelen en helen geven ruimte om vanuit je eigen kern, vanuit je eigen hart te gaan leven. Je zult je meer in balans voelen en vreugde ervaren.

De tweede stap is gericht verandering. Ik bied je concrete tools en oefeningen aan zodat je kunt helen. Ieder mens heeft een groot helend vermogen waarmee je diepgaand een groeiproces doormaakt. Het kan zijn dat oude pijn/emotionele blokkades doorvoelt mogen worden. Zo kun je laagje voor laagje afpellen en steeds meer gaan leven vanuit je eigen kern. Je zult ervaren dat je daarmee meer rust en vreugde in je leven toelaat.

Werkvormen

Ik begeleid je stap voor stap in dit proces door je te helpen naar binnen te keren. Ik werk vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring en maak gebruik van verschillende werkvormen om je te begeleiden in je proces. We kijken samen wat bij je past.
Ik maak onder andere gebruik van de volgende tools;

Ida Aantjes healing
Moeder kind in balans

Ervaringen van anderen

Ben jij er kLaar voor om in balans te komen?

Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking!