Ida Aantjes logo

Wanneer kinderen zich begrepen voelen door hun omgeving, groeit hun (zelf)vertrouwen en (zelf)oplossend vermogen. We onderzoeken samen welke hulp je kind nodig heeft en hoe jij dat kunt bieden zodat je kind
stevig in zijn schoenen staat en kan genieten.

Opvoedvragen

Opvoedvragen

Wanneer kinderen zich begrepen voelen door hun omgeving, groeit hun (zelf)vertrouwen en (zelf)oplossend vermogen. Jij bent de belangrijkste hulpbron voor je kind. We onderzoeken samen welke hulp je kind nodig heeft en hoe jij dat kunt bieden zodat je kind stevig in zijn schoenen staat en kan genieten.

Ik kijk graag met je mee waar de ingang zit tot verandering. De coaching is erop gericht dat je als ouder ervaart dat je je kind heel goed zelf kan begeleiden. Zicht krijgen op wat de triggers zijn voor je kind en voor jou als ouder is het begin tot rust en balans binnen je gezin.

Opvoedvragen ouders kind

Emotionele pijn en hobbels in (gezins)relaties spiegelen wat er geheeld mag worden. Het begint bij bewustwording en doorvoelen. Om vervolgens tot een andere manier van begeleiden van je kind te komen.

Ook voor je kind reik ik tools en oefeningen aan om om te leren gaan met overprikkeling en een vol hoofd. Gevoelige kinderen nemen veel waar en denken diepgaand na. Voor deze kinderen is het doen van grondingsoefeningen essentieel om in balans te blijven. Dit kost maar een paar minuten per dag.

Coaching bij pubers

Jongeren en pubers die gevoelig zijn voor prikkels uit de omgeving en diepgaand nadenken over wat zij meemaken, kunnen gevoelens van eenzaamheid en ‘anders zijn’ ervaren. Ze kunnen zich somber voelen en zien het leven soms niet meer zitten.

Vaak zijn deze jongeren verwijderd geraakt van zichzelf. Ze hebben zich aangepast om erbij te kunnen horen of hebben zich geïsoleerd. Ze voelen zich vermoeid en ervaren spanning of stress.

Opvoedvragen pubers

Herken jij dit bij jouw puberkind? Ik help ze om weer te kunnen ontspannen, plezier te ervaren en reik ze tools aan zodat ze weer blij zijn met zichzelf.

Hoe? Door ze te leren hoe ze hun hoofd kunnen opruimen, energetisch werk te doen (bewustzijn te creëren op stress en hoe ze balans kunnen ervaren), en praktische tools te geven waarmee ze prikkels van buitenaf beter aankunnen, hun grenzen aanvoelen en goed voor zichzelf kunnen zorgen. Ik help ze om weer in contact te zijn met hun eigen-wijsheid waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Ervaringen van anderen

Heb jij opvoedvragen?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismaking!